fbpx

Trestokkfestivalen tilbyr nå overnatting både i camp eller kaserne.

 

CAMP

Det vil være tilrettelagte plasser for både telt og campingvogner på vår campingplass. Det vil være markert områder for hvor telt og vogner kan stå. Vi ber om at disse områdene blir respektert av sikkerhetsmessige årsaker. Det vil også være markert branngater som hele tiden skal holdes fri for telt og campingvogner samt utstyr som tar tid å fjerne.

 

Det vil være et eget område for grilling på camp, all grilling utenfor dette områder vil resultere i beslag av utstyr uten advarsel.

 

Av hensyn til andre campere og naboer så vil det ikke være tillatt med egne stereoanlegg på camp. Bruk av slikt vil føre til beslag i utstyr.

 

Det vil være sikkerhetsvakter tilstede på camp til enhver tid. Disse er øverste myndighet på camp inntil politi eventuelt må tilkalles.

 

Pizzabakeren vil ha en utsalgsvogn rett utenfor inngang til festivalområdet, her kan man få kjøpt mat og drikke. Denne vil være stengt deler av dagen når det er konserter på festivalområdet.

 

Lørdag og Søndag morgen vil det være frokostbuffet som blir arrangert av Ivar «The Cakemaker» Bakke. Som en av konditorene på Norges baker og konditorlandslag så vil denne frokosten holde god kvalitet. Pris på buffet kommer.

 

Det vil være mulighet til å få kjøpt enkle hygieneartikler som man kanskje har behov for på camp.

 

Det er toaletter på campområdet, og det vil være tilrettelagt for dusjmuligheter. Husk å forlate toaletter og dusj som du selv ønsker å finne dem.

 

Alle som ankommer campen vil få utdelt søppelsekk slik at man selv kan holde sitt eget område fritt for søppel. Om alle tar ansvar for seg selv så vil det være triveligere for alle sammen. Det vil også være utplassert søppeldunker rundt om på campen. Vi ber om at disse brukes.

 

Det er 18 års aldersgrense på camp.

 

Det er ikke tillatt med dyr på camp.

KASERNE

Om campinglivet ikke er noe for deg, og du heller ønsker å sove inne under tak i en seng, så tilbyr vi overnatting i køyeseng i kaserne. I kasernene er det 6-manns rom med køyesenger. Her vil plassering bli fordelt utifra oppmøte. Her har du muligheten til å bli kjent med helt nye mennesker og kanskje knytt vennskapsbånd for livet! I tillegg er det uttak for strøm på rommene slik at du kan lade elektrisk utstyr du måtte ha med. Det er også toalett og dusj i kasernene slik at du kan gjøre ditt fornødne.

Du må ha med eget overnattingstøy (dyne/sovepose, pute og laken).

Kasernene ligger i umiddelbar nærhet av konsertområdet, så her kan du få med deg musikken selv om du trekker deg tilbake til rommet for å slappe av litt.

Det vil være innslippsvakter i hver kaserne, slik at det kun er de som har rom i kasernen som har tilgang inn.

Kasernene ligger inne på festivalområdet, så medbrakt drikke er ikke tillatt i kasernene.

Det er også mulighet for å leie et helt rom som du kan dele med dine venner, for å gjøre dette må du sende en mail til hm@skogenjoy.no

Det blir frokostbuffet på morgenen lørdag og søndag, pris kommer nærmere arrangement.

   
Lukk meny
×
×

Handlekurv