INFO

In English press here 

INFORMASJON

Trestokkfestivalen arrangeres på Haslemoen leir i Våler kommune. Trestokkfestivalen så dagens lys i 2017 med artister som Anastacia, Morten Abel og Mad Con for å nevne noen på Skogen i Åsnes kommune.
Festivalen hadde ca 3000 besøkende første året med enormt gode tilbakemeldinger. Trestokkfestivalen ønsker å skape «The Trestokkfeeling» hos både gjester og artister. Skogen Joy som er arrangør av festivalen har et stort område til rådighet når det skal arrangeres festival. På Haslemoen har vi tilgang på store campområder, kaserner med innendørs overnatting og ikke minst spisesal til mange hundre mennesker om gangen.

 

50 000!
Bare selve festivalplassen har rom for ca 50 000 mennesker foran scenen om plassen blir rigget til det. Under Trestokkfestivalen har vi 2 scener som står vendt mot hverandre der det er plass til 15 000 mennesker i området mellom scenene. I tillegg til dette er det egne sitteområder, Foodcourt der du kan finne ulike typer mat og drikke, store toalettområder samt et VIP-Telt med egne fasiliteter.

 

2 Scener

I 2017 hadde vi to scener. 1 Hovedscene og 1 litt mindre scene. I 2018 er lineup’en fullspekket med toppnavn så derfor har vi økt størrelsen på den lille scenen og plassert scenene ovenfor hverandre slik at man i praksis bare kan snu seg rundt for å ta del i neste konsert da den man ser på er ferdig. På denne måten blir det hele tiden en intim følelse foran begge scener, og man kan få med seg alt som skjer.

 

Spøkelseshus!

Trestokkfestivalen er så vidt vi vet den eneste festivalen i skandinavia som kan skilte med eget spøkelseshus på festivalområdet. Ønsker du deg et lite avbrekk fra musikk, så kan du utfordre nervene i et spesialtilpasset oppsett fra «Mortemmania». «Mortemmania» setter hvert år opp et spøkelseshus i Åsnes, som har høstet meget gode kritikker og blir av mange regnet som Norges råeste. Her vil du garantert bli skremt, i skremmende omgivelser bygget for hånd, med levende skuespillere overalt så vet du aldri hva du kan oppleve her.

 

Mat og drikke

Vi har foodcourt der det vil bli solgt mat og drikke. Vi har fått med oss tunge samarbeidspartnere på disse stedene som skal sørge for at ingen trenger å være sulten når de er på Trestokkfestivalen. Pizzabakeren og Potetbaker’n står for hoveddelen av maten, i tillegg har vi flere lokale leverandører som serverer egne produkter. Aass er vår drikkevareleverandør, og vi er stolte av å kunne samarbeide med Norges eldste bryggeri. Vi ønsker å være unike, og Aass er en leverandør som er unik på samme måte som oss. Alt drikke blir servert i biologisk nedbrytbare plastikkglass, slik at vi ikke skal risikere å skade miljøet under festivalen.

 

 Overnatting

Trestokkfestivalen tilbyr to ulike typer overnatting. Vi har et stort campområde der du kan ha med eget telt eller om du har med deg campingvogn/bobil. I tillegg tilbyr vi overnatting i kaserne inne på festivalområdet. Her er det 6 manns-rom og du har muligheten her til å treffe nye mennesker og ikke minst bo under tak med tilgang til toalett og dusj. Det er strøm på alle rommene om det er noe som trengs lading, og ikke minst er kasernene i umiddelbar nærhet til konsertområdet.

Sikkerhet

For at sikkerheten skal være på topp har vi et samarbeid med Zone Security, som er selskapet som har alt av sikkerhet på Telenor Arena. Dette er et selskap som vant med å håndtere store arrangement, og når de blant annet har sikkerheten under Nobels fredspriskonsert så bør det være bra nok for oss på Trestokkfestivalen. Zone vil ha ansvar for sikkerheten inne på festivalområdet, vegen mellom festivalområde og camp og camping. I tillegg til Zone sine vakter til Trestokkfestivalen ha vakter både i uniform og sivil som vil bidra til at regelverk opprettholdes og at alle skal føle seg trygge.

 

Parkering

Det finnes flere parkeringsmuligheter i nærheten av festivalområdet.