fbpx

Info

Generell Info

Barn under 12 år får gratis inngang, så sant en voksen har med festival pass.

Trestokkfestivalen

Trestokkfestivalen arrangeres på Haslemoen leir i Våler kommune. Trestokkfestivalen så dagens lys i 2017 med artister som Anastacia, Morten Abel og Mad Con for å nevne noen på Skogen i Åsnes kommune.


Festivalen hadde ca 3000 besøkende første året med enormt gode tilbakemeldinger. Trestokkfestivalen ønsker å skape «The Trestokkfeeling» hos både gjester og artister. Skogen Joy som er arrangør av festivalen har et stort område til rådighet når det skal arrangeres festival. På Haslemoen har vi tilgang på store campområder, kaserner med innendørs overnatting og ikke minst spisesal til mange hundre mennesker om gangen.

To Scener

I 2017 hadde vi to scener. 1 Hovedscene og 1 litt mindre scene.

I 2018 er lineup’en fullspekket med toppnavn så derfor har vi økt størrelsen på den lille scenen og plassert scenene ovenfor hverandre slik at man i praksis bare kan snu seg rundt for å ta del i neste konsert da den man ser på er ferdig. På denne måten blir det hele tiden en intim følelse foran begge scener, og man kan få med seg alt som skjer.

Parkering

Det finnes flere parkeringsmuligheter i nærheten av festivalområdet.

Hund er ikke lov

Hund er ikke lov inne på festival-omerådet. 

Biler er ikke lov på camp

Det er ikke lov å sove eller oppbevare på camp

50 000

Bare selve festivalplassen har rom for ca 50 000 mennesker foran scenen om plassen blir rigget til det. Under Trestokkfestivalen har vi 2 scener som står vendt mot hverandre der det er plass til 15 000 mennesker i området mellom scenene.

I tillegg til dette er det egne sitteområder, Foodcourt der du kan finne ulike typer mat og drikke, store toalettområder samt et VIP-Telt med egne fasiliteter.

Designed by SkogenCoin

Lukk meny
×
×

Handlekurv