fbpx

Ønsker du å være med som frivillig på Trestokkfestivalen?

For at vi skal klare å arrangere en festival av den størrelsen Trestokkfestivalen er, er vi avhengige av å ha med oss frivillige på laget. Dette er kjernen i det å arrangere en god festival.

Som frivillig arbeider du enten før og etter festivalen, eller under selve festivalen. Belønningen er festivalpass samt mat når du arbeider, i tillegg til en mestringsfølelse du ikke kan få noe annet sted.

Du vet ikke hva du kan bidra med? Alle kan være med som frivillig, og vi gir all nødvendig opplæring for at du skal kunne takle den jobben du blir satt til å gjøre.

Må jeg jobbe mye?

Nei, jobber du under selve festivalen må du ta minimum en 8 timers vakt, for å få festivalpass. Her opplevde vi i 2017 at mange ønsket å jobbe mer og lenger fordi det var gøy. Om du ønsker å være med å sette istand før og rydde ned etter festivalen har vi satt en minimum på 24 timer (3 x 8 timers vakt), men da får du til gjengjeld oppleve hele festivalen!

Hva kan jeg gjøre?

Under årets Trestokkfestival trenger vi hjelp til :
– Bar
– Hygiene/rydd
– Innslippsvakt kaserne (både dag, kveld og natt)
– Opp og nedrigg før og etter festival (utsetting av gjerder, søppeldunker, annen infrastruktur, tildels fysisk arbeid)
– Stagehands (være med på inn og utlast på scene og rigging til artister, her bør man ha en god fysisk helse da det er svært tungt arbeide)
– Artistvert (Ha ansvar for en artist/band mens de er på besøk hos oss)
– Velkomstkomite (ta imot billetter og gi ut entrebånd)

 

 

 Om dette er noe for deg kan du sende en mail til frivillig@trestokkfestivalen.no med kort info om deg selv, og hva du ønsker å bidra med. 

 

Lukk meny
×
×

Handlekurv